Fighting


Fighting

Småstadskillen Sharm MacArthur har kommit till New York tomhänt. Han försörjer sig nätt och jämt på att sälja förfalskade varor på gatan, men hans tur vänder då bedragaren Harvey Boarden upptäcker att han är en naturbegåvad slagskämpe. Harvey erbjuderShawn hjälp att tjäna de stora pengarna, och de ingår ett skört partnerskap. Som Shawns manager introducerar Harvey honom i den skumma gatuslagsmålsscenen, där rika män satsar pengar på knogar som enkelt kan ersättas och nästan över en natt blir Shawn en stjärna. Shawn tvingas slå sig fram genom en rad intensiva kraftmätningar över hela staden och övervinna lokala motståndare som angriper honom med varierande färdigheter. Men om Shawn vill ta sig ur den mörka värld han nu befinner sig i, måste han genomgå den tuffaste fighten i sitt liv.


Candlelight

Som ni ser så har jag inte bloggat på ett tag oc det beror på att jag inte haft tid/orkat. Tänkte göra en liten sammanfattning över dagarna.

Fredag!

Vakna 07 50, lite senare än vanligt. Gick upp och tvättade håret som vanligt. Sen så gick jag ner o fixade lite frulle inna jag drog till bussen.
Väl i skolan så hade vi först svenska, där vi gick och lånade en bok som vi ska läsa och skriva en resension om sen. Jag valde Luftslottet som sprängdes som är skriven av Stieg Larsson. Men boken är på 705 sidor.. Och ska var utläst om 1 månad!..
Som tur är finns filmen att ladda ner, så om jag inte orkar läsa allt så blir det film ist!
Samhällskunskapen var slapp som vanligt, orkar inte srkiva om vad vi gjorde. Gör vi gjorde inte så himla mycket faktiskt.
Sen så åkte jag hem en liten stund innan mamma skjusa tillbaka mig till Tierp där jag tog tåget in till Uppsala och skulle möta min Nathalie! :)
Fick vänta en liten stund inna hennes buss kom till stationen. Ja, sen tog vi tåget tillbaka till Tierp (dö mkt folk på tåget!) och shoppa lite på hemköp och hyrde film. (Fighting och Drag me to hell)
Sen tog vi bussen hem till mig och sparkade ut min familj, haha. Vi lagde lite mat, det blev kyckling o potatisgratäng med bea sås.
Var riktigt gott faktiskt!.
Sen så myste vi i soffan och kollade på let´s dance o solsidan innan vi gick upp till mig och myste ännu mer och kollade på fighting :).
Den var riktigt bra, så den kommer jag lägga in på min kategori "robin tipsar" och berätta mer om.
Sen så somnade vi intill varnadra :)
Gud så mysigt!!! <33

Lördag!

Vakna runt 10 tiden tror jag, Nathalie låg o sov en stund till medans jag käkade frukost o fixade lite. Sen gick jag upp o väckte henne. Låg o myste lite innan hon gick och fixade sig lite. Sen var det dags att åka till tåget :( Att säga hejdå till min älskling gör ont!...
Ville springa efter tåget o slita ut henne igen (a).
Sen så åkte jag hem o fixade mig lite eftersom det var pappas födelsedag! Haha vi hade bra kul :D. Får berätta mer om den sen.

Söndag!

Inte gjort mycket alls. Mamma o jag var in till Valbo och hämtade min nya IPod :D
Och nu ligger jag i soffan och kollar på bedtime stories med pappa :)


Saknar min Natahlie jätte mycket!!
I love you of all my heart! <3<3<3


My IPod!!

Lastbil körning i stan!

Ja idag var jag och Emil in till stan och brummade lite lastbil. Var skit nervös ibörjan men de släppte rätt fort faktiskt.
Vädret var ju perfekt för första gången man skulle in till stan och snurra. Eller inte!..
Blev ju snöstorm mitt på dagen när vi brummade omkring. Som han sa" nu har ni killar lagt ribban högt", hell yeah!
Försökt knäck oss ;).
Nu ska jag kolla på Into the blue en stund.

Love you with all my heart Nathalie! <33

<3

Underbar dag!
Åkte till Uppsala idag med 2 tåget och träffade min älskling Nathalie :D <3 Har saknat henne!

Återkommer med mer om vad vi har gjort o så. Är för trött för att skriva nu..
Ska slänga min i sängen så jag orkar upp till skolan.
God natt bloggen och alla läsare.

I will love you forever and ever Nathalie! <33

Underbar helg med Nathalie! <3

Enda sen i Torsdags har jag längat till denna helg!

Lördag!

Vakna runt 10 tiden kanske. Gick upp och käkade frukost, duschade och fixade mig. Sen så for jag in till Uppsala. Gick runt på stan och kikade lite. Såg en snygg tröja på Homlunds, men jag hade inte pengar till den..
Sen så tog jag 17:00 bussen ut till Bällinge och träffade Nathalie! <3
Hon var snäll att möta mig vid bussen, där hon också lämna sin kompis. Vi vandrade hem till henne och värmade oss. Kallt!!..
Ja, kvällen var lugn. Vi låg och kollade på film och myste hela kvällen/natten. <3

Söndag

Vakna upp breve min Nathalie! Vi var duktiga att vakna " jätte" tidigt också x) Gick ner och kikade lite på tv. Sen så gick vi upp och låg och pratade en stund och kramade om varandra. Sen så var jag tvungen att gå till bussen.. Får alltid en klump i magen när vi skiljs åt :( De är för att jag älskar henne så himla mycket och saknar henne varje sekund som vi är ifrån varandra!
Nu sitter jag här och saknar den finaste och väntar på att Falk ska börja.

Älskar dig Nathalie av hela mitt hjärta! <3<3<3<3


Spotify

Tänkte vara schysst och lägga upp en lista på lite bra musik!



Group 1 crew- forgive me
Jay sean feat lil wayne- down
Chris brown- forever
Outlandish- aicha
Flipsyde- someday
Kat DeLuna- run the show
Iyas- replay
Nickelback- far away
Taio cruz- break your heart
Gabriel Antonio- ride for me
T-pain feat akon- bartender
Chris brown- crawl
Rascal flatts- bless the broken road.

Skulle vilja skriva mer låtar men då skulle listan bli lite väl lång.. Men hör gärna av er om ni vill ha lite musik tips.
De var allt för bloggen idag. God natt!


En av de bästa filmlåtarna!

Personligen tycker jag att Can you feel the love tonight är grymt bra och passar väldigt i Lejonkungen.



Journey- Dont`t stop believing


<3<3

Igår så fick jag träffa Nathalie igen :D Va kul att komma ut till Bällinge och se hur dom hade det :) Det var ett jätte fint hus faktiskt.
Hennes pappa lagade god mat också :D Ris, köttbullar o chickennuggets med currysås :D
Sen så myste vi resten av kvällen tills jag var tvungen att åka hem :(
Det gör riktigt ont att behöva lämna henne! :(

När jag kom hem på kvällen ( 23 30 ) så lag jag mig i sängen och kollade på film och saknade den finaste!

Snabba cash

Snabba cash får TVÅ uppföljare

Har precis fått veta att snabba cash kommer få två uppföljare! Filmen var en sån stor succé att dom bestämde sig att det fick vara första filmen i en triologi. Den första uppföljaren ska bygga på Lapidus romaner "Snabba Cash" och "Aldrig Fucka Upp". Det finns tydligen många delar av boken snabba cash som inte fick plats i första filmen och då kommer dom att ha med de i andra filmen.


Sängen!

Nu har man letat sig upp till sängen då. Har suttit och kollat på Once upon a time in mexico/ beck nu ikväll. Tröttna på once upon a time in mexico efter ett tag. Har sett den sjukt många gånger, den är lika bra varje gång! För er som inte sett den så rekomenderar jag er att kolla på den!
Så jag övergick till Beck ist. Som jag sett tusen gånger ungerfär. Men den fick duga att dryga ut kvällen med.

Låg uppe i min säng idag och kollade på OTH och så hörde jag en bil på tomten så jag gick fram till fönstret och kollade. Då ser jag en polisbil där, haha. Blev nästan lite rädd ett tag där, men sen så ringde de på dörren och min mosters kille kom, haha!

Sen har jag tagit de lugnt på kvällen. Skulle ha varit in i duschen nu men jag ligger alldeles för skönt för att vilja gå och duscha.
Blir nog några avsnitt av OTH innan jag somnar sen. Har ju bara 4 avsnitt kvar av första säsongen nu! Sen har jag bara 5 till att kolla på.
Vi höres alla läsare. Ska knäppa på OTH nu. God natt på er!

Not falling

Every day you wait is a day that never will come back to you!

Onsdag!

Började dagen med att försova mig, som jag har gjort alla dagar den här veckan tror jag, haha. Jo, jag vet att jag är duktig!
Men jag hann tvätta/fixa håret och få i mig 1 macka och lite mjölk innan jag stack till bussen. Missa första bussen men jag hann med den andra iaf.
Väl i skolan så hade vi lastbils teori med Håkan. Trodde lexionen skulle bli lika seg som igår med det var en sjukt rolig skoldag!
Kan inte sluta skratta när Håkon drar igång och börjar prata, den killen skulle kunna vinna en tävling där man ska prata snabbast!
Aja, ikväll så ska jag kika lite på film och längta tills jag träffar Nathalie imorron! :D :D <3 <3


Seg men rolig dag!

Idag så hade vi lastbils teori hela dagen x) Gud vilken seg dag de var! Emil och jag har hunnit längre fram än alla andra så vi fick sitta och rulla tummarna och "pilla navlen" hela dagen ;).
Haha fick veta på luchen att Pontus hade kört fast med lastbilen xD såna som du borde sitta och läsa ett tag till ;)
Nej, men alla gör bort sig.
Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på några avsnitt av OTH och ligga och lukta på Nathalies parfym som hon var snäll att spruta på min tröja (a) Gud vad jag saknar henne :(

Håller fortfarnade på att fixa med min design.
God natt alla läsare!


Små fix!

Ja, nu har ja fixat en ny stillmall som alla koder fanns med på. Min gamla mall var inte komplett, det var därför jag inte fick nån ordning på designen. Men nu är jag på gång igen. Har små fixat lite nu på kvällen och tänkte fortsätta imorron när jag kommer hem.
Men nu väntar sängen på mig. God natt alla läsare!

Adiòs!

Slänger upp lite sköna låtar!








Underbar helg!!



I helgen så har denna underbara människa sovit hos mig :) I lördag kom hon med 15 19 tåget från Uppsala :) Vi åkte hem till mig och visade henne runt i vårat hus presentera henne för mina föräldrar och min syrra.
Mamma gjorde hemgjord pizza åt oss! :D Mamma är bäst!
Sen så spendera vi kvällen åt att mysa med varandra och kollade på film <3 Går inte att beskriva hur underbart det var att ha henne vid min sida under natten.
Ska lägga in ett inlägg där jag skriver massa underbara saker om henne!

Vakna vid 10 tiden idag, käka lite frukost o sen blev de lite tv innan vi åkte till tåget. Jag missa mitt tåg som gick 12 56 så jag följde med henne till Uppsala ist :) Sprang runt på stan en snabbis och köpte godis o det blev en ny tröja för mig. Som Nathalie valde ut :) Sen så var vi tvugna att säga hejdå till varandra :( Det är lika jobbig varje gång! <3
Ja, nu ligger jag har och luktar på min tröja som han spruta ner med sin parfym (a) <3 :D Ska ligga o krama om tröjan varje natt tills vi ses igen.
(dagens låt kommer snart)

Adiòs!

Talar ut..

Jag vet att jag har gjort en massa misstag i mitt liv som jag nu ser tillbaka på och om jag kunde så skulle jag gå tillbaka i tiden och gjort allt rätt igen.
Jag har gjort alla i min omgivning besvikna. Min mamma, vänner, ja alla. Om jag kunde så skulle jag rätta till allt. Alla som förlåtit mig för de jag gjort är värde ett stort tack! 
Jag tror att om alla får en andra chans som han/hon är värd så kan man ändra på sig. Jag har fått min andra chans och jag har ändrat på mig.
För 1 år sen så stod jag varje morgon och kolla mig själv i spegeln och undrar om han som kollade tillbaka på mig var den jag ville vara?.
Men nu kan jag stå framför spegeln och vara stolt över den person jag blivit. Folk för tycka precis vad dom vill om mig. Men jag kommer aldrig ta åt mig. För jag vet vem jag är och vad jag står!
Att man inte är som alla andra betyder inte att man är "konstig". Man har rätt att vara den person man vill och kan inte folk acceptera den man är så har dom inget att göra med en. Man tjänar inget på att gå runt att tycka illa om folk. För dom vet inte vad den andra personen tycker om de.
Man ska aldrig behöva ändra på sig för att bli accepterad.
Jag har fått kämpat genom hela mitt liv för att kunna bli den jag är idag. Men allt som jag lagt ner för att kunna bli den Robin jag är idag var värt varenda sekund av mitt liv och än de inte slut!
För om jag fortsätter kämpa på så kan jag bli allt jag vill bli. Och om t.ex 10 år kan se tillbaka och vara stolt över mig själv för alla val och beslut jag tog.
Jag är redan nu stolt över mig själv att jag har ändrat på mig.


Ja de var allt jag hade på mitt hjärta. Kändes som om ett tryck lätta från mitt bröst faktiskt. Nu ska jag ut på en liten promenad för att rensa huvudet lite.
Vi hörs bloggen!

Adiòs

Funderar dag..

Idag blev de ju som sagt en tur till Valbo. Var in på Ikea och alla "elektronik" affärer där. På Ikea så skulle jag kika på lite nya saker till mitt rum. Men det var inget som jag tyckte så mycket om så det blev inge köp där just idag.
Sen så var jag på jakt efter en ny tv. Vilket jag hitta en på Siba. En ny fin 32 tumare står i rummet och väntar på att bli upphängd på vägen. Får hoppas att det är lika bra bild som dom utlova i butiken bara :)
Nu på kvällen har jag tagit de lugnt, gjort nån drink och ligger nu i min säng och väntar på att mina avsnitt av One tree hill ska laddas ner.
Såg ett avsnitt om oth och blev helt såld direkt x) Men jag ligger dock långt efter. Avsnittet jag såg var ifrån säsong 7 om jag inte minns fel. Och jag ligger bara på avsnitt 10 av första säsongen, haha. Tur att jag har mycket tid över!
Nu blev ju lite nya avsnitt klara, så nu ska jag dissa bloggen och kika på dom istället.
Återkommer senare med ett inlägg där jag tänker skriva mina tankar som jag går runt me..

Adiòs!


Forty foot echo - Drift


Slapp dag!

Som rubriken säger, en väldigt slapp dag! Började kl 09:00 och satt och halv sov fram till kl 10 30 typ. Alla andra i klassen skrev sina dataprov till körkortet, vilket jag redan är klar med så fick jag sitta och plugga lastbils teori. Jobbade mig fram en bra bit före alla andra. Kände hur mina ögonlock ville åka igen så jag sa till läraren att jag drog hem. Tog 11 bussen hem och slängde mig in och packa väskan och stack iväg till bussen igen. Tänkte att när jag drog hem så tidigt så åker jag in och gymar.
Så jag var in och körde styrka/konditions träning idag. Skapligt trött jag är nu!
Tog 16 bussen hem från stan sen och var hemma vid 17 30 tiden. Vet inte hur många ggr jag höll på att somna på bussen hem. Var så extremt trött!
När jag väl var hemma så brände jag på lite nudlar och satt mig och kolla på några avsnitt av One tree hill. Sen blev det lite fika med familjen och lite tv tittande.
Pratade med Nathalie på telefonen nyss, blir lika varm och glad i kroppen varje gång jag hör hennes röst!<33
Och nu ligger jag här och lyssnar på musik. Ska väl försöka sova snart tänkte jag.
God natt på er!
Ps: dagens låt lägger jag upp snart!

Adiòs!


Dagens låt!


My number one! <3

Hur vet man vilken som är den rätta?

Man hör och ser folk skriva att dom aldrig kommer hitta sitt livskärlek. Men jag säger ge inte upp hoppet!! Det finns en där ut för alla. Det är väntan till man hittar sin kärlek som alla tycker är jobbig.

Hur vet man då när man väl träffat nån att hon/han är den rätta då?
Det finns massa olika saker som speglar de. Det pirrar i magen när man tittar på varnadra, du blir varm i hela kroppen av att höra hennes/hans röst. Ditt hjärta smälter när hon/han ler mot dig och du får tårar i ögonen när hon/han säger fina saker.
Där var några exempel på saker som kan spegla de.

Ge inte upp hoppet ert livkärlek, för kärleken finns där ute. Den är bara svår att få tag på ibland. Ibland så är en människa mycket mer än vad ögat ser. Döm aldrig en människa efter hur dom ser ut! Just den tjejen eller killen du nobbar kan mycket väl vara din kärlek. Ta er tid att lära känna varandra innan ni dömer varandra.

Det var allt min blogg har att bjuda på idag. Slänger upp dagens låt snart!
God natt!

Adiòs!

Lastbils körning hela dagen igen!

Ja, idag blev det lastbils körning igen. får kl 09:00 och fram till 15:00 körde vi. Jag och Emil körde tillsammans med körläraren Henrik. De är en riktigt rolig prick :) Som vanligt så lura dom ut oss på massa små kurviga vägar, haha. Men det är bara bra att vi får träna på såna vägar faktiskt.
Jag fick möte med en annan lastbil på en riktigt smal väg, de kändes lite läskigt eftersom det inte fanns så mycket plats att mötas på.
Emil höll på att köra sönder lyckterna som sitter uppe på skåpet, haha. Det var så hät att lastbilen vi körde idag var lite högre än vanligt, den var precis 4,49 hög (fri höjden ligger på 4,50).
Vi körde på en väg som dom inte hade tagit bort grenar på, det hängde ner en tjock gren som slog i skåpet. Men inget gick sönder som tur var!
Jag var inte så mycket bättre själv, haha. Jag höll på att fastna i en ledning som hängde över vägen. Skulle ha varit snyggt om ledningen hade krokat fast i skåpet och slitit bort allt.
Vi var så snälla att vi stanna efter vägen och hjälpte en kvinna som hade kört fast med sin bil också. Hon tyckte vi var jätte snälla som stanna och hjälpte till, haha.

Nu ikväll ska jag städa hela mitt rum. Som behöver en STOR städning!! Finns på mobilen om ni vill mig nåt under kvällen nu.

You make me smile like never before! <3

Adiòs!

Dagens låt (Chris Brown- Crawl)


Lastbils körning hela dagen!

Ja, idag var det ju första skoldagen och allt. Jag hade hoppats på en mjukstart med lite prat bara. Men vi körde igång direkt.
Jag och Emil + 2 till från min klass skulle göra lastbil idag fick vi reda på när vi kom till skolan. Dom dela upp oss 2 och 2. Jag och Emil körde tillsammans med körläraren.
Vi började med lite grundläggande saker i lastbilen. Som t.ex att skriva i färdskrivar bladet. Jag fick då börja köra. Var lite nervös i början innan man kom in i växlingen. Så vi tog en tur till Månkarbo för att få känna på växlarna lite. Vilket inte var så svårt som jag trodde att de skulle vara.
Väl tillbaka i Tierp så fick vi baka lite runt gathörn + start i backe. Det gick väldigt bra för både mig och Emil tyckte han för att vara första gången vi körde.
Efter lunch så for vi iväg på äventyr. Tierp-Örbyhus-Skärplinge-Fagerviken-Hållnäs-Lövstabruk. Det var den turen jag fick köra.
Vägen för Örbyhus till Skärplinge var en small krokig väg. Var skit läskigt varje gång man fick möte med en buss eller en annan lastbil. Var ju inte så mycket plats att mötas på om jag säger så. Men de gick väldigt bra de också.

Morgon dagen ser likadan ut. Blir lastbil för mig och Emil igen. Får se vad vi åker ut på för äventyr då.
Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på några avsnitt av One tree hill :) Som Nathalie övertala mig till att börja kolla på. Rekomenderar er att börja kolla om ni inte redan gör de! Grymt bra faktisk!
Skriver ett inlägg imorron när jag kommer hem och berättar vad vi blev utsatta för.
God natt! En STOR god natt kram till dig Nathalie! <3

Adiòs!


Nyss kommit hem! (måste göras om Nathalie)! <3

Nyss kommit hem från en hel dag i Uppsala. Har haft de så grymt kul och de har varit helt underbart! Tänkte berätta lite vad som har hänt.

Först så var jag in till Nathalies mamma som jobbar på klädkammaren och lämnade lite kläder till henne. Sen gick jag hem till Nathaile och träffa henne :) Vi satt i soffan och kolla på tv och små prata lite. Sen så gick hon och fixade sig lite.
Sen så gick vi åt och åt en jätte god buffè på restaurang Java. Fanns massa goda maträtter att välja mellan. Fick henne att prova på bläckfisk vilket hon inte tyckte som mycket om, haha. Då var jag snäll och prova på "nån grön stark sörja" och de var de värsta jag ätit. Det brändes i hela munnen och halsen men den var dock väldigt god!
Efterrätten bestod av glass med fritread banan. De var faktiskt jätte gott.
Sen så satt vi där och prata om allt mellan himmel och jord att hade de jätte mysigt och trevligt. Sen vid 21 tiden så gick vi tillbaka hem till henne en liten stund och prata och myste lite innan vi gick till tågstationen.
Där tog vi farväl till varandra :( Var jätte tråkigt att lämna henne där! <3
(Du får krama om "mini" robin i sängen) <33

Så nu ligger jag i min säng och lyssnar på musik och "taggar" till skolan!!! haha, säg nån som inte längtar till skolan? :O
God natt på er alla!

Adiòs!


God morron!


God morron på er alla! Jag tror aldrig jag har sovit så skönt som jag har gjort inatt. Finns inge skönare än att krypa ner i min säng på kvällen. Mitt stora fluffiga täcke och mina 7 kuddar jag har gör de extra skönt!

Idag bär det av mot Uppsala med 13:05 tåget. Ska in med lite kläder till Klädkammaren och sen blir det mat ute med världens bästa! :D Får se vad vi hittar på efter att vi ätit.
Men dagens fråga är vad jag ska ha på mig!?
Här kommer lite kläder jag kommer välja mellan!

Byxor: Jeans, beiga chinos eller vita.
T-shirt: Redan bestämt!
Tjocktröja: Svart Mouli, Grå Valient eller en kofta.

Vi får se vad det blir helt enkelt. Kommer skriva ett inlägg ikväll när jag kommer hem och berättar vad vi gjorde och så.
Nu ska jag slänga mig i duschen och fixa mig!

Adiòs

Steward!

Tänkte lägga in lite info om mitt framtida yrke!

Vad gör man som kabinpersonal i MyTravel Airways "Allt, för att våra passagerare ska känna sig trygga och ha det bra".

Arbetsdagen startar redan långt innan passagerarna går ombord. Efter en kort genomgång (briefing) av en av våra duktiga kabinchefer, går du ut till planet för att kontrollera säkerhetsutrustning, mat och övrig utrustning samt den tullfria lasten. Du kontrollerar också att kabinen är korrekt utrustad och rengjord, samt att den ger ett snyggt och tillmötesgående intryck.

Strax därefter gör du dig redo att ta emot passagerarna; du visar dem till deras platser och hjälper dem med att placera handbagage och ytterkläder korrekt. Det måste arbetas snabbt och smidigt, så att vi kan komma iväg i tid.

Direkt efter start börjar du med förberedelserna för servering av mat och dryck. Ugnarna sätts på, vagnarna lastas – allt medan beställningslistor samlas in och kontrolleras. Efter serveringen, som vanligen avslutas med kaffe eller te, har det blivit dags för utdelning av tullfria varor, och det ska tas betalt både för förbeställda varor och försäljning ombord.

Beroende på vad flygtiden tillåter, och vad våra passagerare önskar, sker ytterligare servering av dryckesvaror och försäljning av ev. specialerbjudanden. Därefter gör man i ordning för landning.

Väl framme vid destinationen hjälper du passagerarna av planet och tar avsked på ett trevligt sätt. Det är nu dags att byta catering, kontrollera tullfria varor, och ordna planet och dig själv.

Efter ca en timme på marken är det dags att hälsa hemresepassagerarna välkomna. Sedan ska du sätta igång med beställningslistor, servering och försäljning en gång till, innan du kan avsluta en ofta lång arbetsdag.


Kurs/utbildning

Efter behov arrangerar MyTravel Airways fortlöpande utbildning för kabinpersonalen. Kursen varar ca 4 veckor och omfattar bl a teknisk flygkunskap, nödträning, första hjälpen, passagerarservice, serverings- och försäljningsteknik. Kurserna genomförs på en av våra baser i Skandinavien.


Allmänna kvalifikationskrav
 

  • En person med gott humör och glimten i ögat, stor energi och flexibilitet
  • Minst gymnasieutbildning eller motsvarande. Tala svenska flytande, samt ha god förståelse av danska och norska – både muntligt och skriftligt
  • Goda kunskaper i engelska samt gärna kunskaper i ytterligare ett världsspråk
  • Goda räknekunskaper
  • Allmänt god hälsa, såväl fysisk som psykisk
  • Godkänd synskärpa (vid behov av korrektion under 6/12)
  • Längd 165-185 cm. Normalvikt i förhållande ill längden
  • Gärna erfarenhet från annat serviceyrke t ex resebranschen, hotell, restaurang, flygbolag eller sjukvårdssektorn
  • Simkunnighet (minst 200 m)
  • Datavana är en fördel

Nyckelord

  • Stresstålig
  • Serviceinriktad
  • Glatt humör
  • Gillar utmaningar
  • Flexibilitet (flexibel)
  • Ordningsam
  • God fysisk form
  • God personlig framtoning
  • Empati

Pic

En mysig dikt =) !    varje gång du ser på mig så ryser jag     varje gång du ler mot mig så smälter jag     det är du, ingen annan än du som får mig att hoppas, tro på att livet har något bra att erbjuda     det är du, som är min styrka att överleva och det är du, som ger mig inre kraft.     det är du, som torkar mina tårar och värmer med dina kramar för att, första gången vi träffades så föll jag direkt och du kramade mitt hjärta så det formades perfekt     och varje gång jag ser dig så hoppar hjärtat till och jag önskar för alltid att du ska vara min jag är din och jag tänker aldrig lämna dig du kom in i mitt liv som en prinsessa och du räddade mig <3
Dagens bild!

Träning + fika på Waynes och en tur på stan


En liten sammafattning av gårdagen ( då kl är 00:08 ). Tog 12:25 bussen in till Gävle och gymade på Friskis och svettis i 2 timmar. Bussen resan är alltid lika SEG. Kan inte förstå att de ska ta 1h 30 min med bussen från mig (Västland) och in till Gävle. För om inte jag är helt ute och cyklar så är de bara 5 mil dit? Men så ska ju bussen stanna på olika ställen också, men ändå!
Tacklar alltid mina bussresor med musik! Ett stort tack till han som uppfann musik mobilen! Utan musik i mina öron skulle jag dö på bussen.

Musiken är mitt liv, klarar mig inte en dag utan den! Hör av er om ni vill ha nån låt som ni inte får tag på. Kan fixa fram dom flesta låtarna med mycket bra kvalitet. Men nu har vi glidigt ifrån ämnet lite!

När jag kom fram till gävle så gick ja direkt till gymet och svettades. Träffa en Steward på gymet (manlig medlem av kabinpersonal på flyg) som börja berätta om sitt yrke som jag tycker är väldigt intressant faktiskt. Efter att träningen var klar så gick jag en sväng på stan och kika. Sen bar de iväg till Waynes och tog min dagliga karamel latte, MUMS!!
Väl hemma brände jag på lite käk, det blev kyckling i currysås med ris. Sen bänka jag mig framföt tv`n och kolla på Johan Falk.
Och nu ligger jag i sängen och diggar Outlandish- Aicha. Så underbart fin låt!

Idag bär de av mot Uppsala! Får se om jah hinner skriva ett inlägg innan jag åker.

Adiòs!

God morron!


Lagom seg jag är nu på morgonen, kom inte i säng fören ca kl 04 00 x) Skulle ha varit skönt att sova någr timmar till.
Men mitt tåg till Gävle avgår kl 12 56 så det ät bara att tvinga sig själv upp!
Får jag bara min latte nu på morgonen så blir det får i mig. Aja, som jag skrev i mitt tidigare inlägg så ska jag in och gyma på Friskis och svettis idag.
Vet inte riktigt om jag ska köra ett konditions pass eller styrka? Men det visar sig när jag väl är där!
Nej nu ska jag gå och tvätt mitt hår och fixa om de sen ner och fixa frukost.
Hör av mig ikväll igen!

Adiòs!

Sängen!

Kl är nu 00:55 och jag känner att jag börjar bli lite seg. Ska nog börja stänga ner allt och lägga mig och somna till The Hills som vanligt.
Vet inte riktigt varför jag fastnat för The Hills men så är de. Btw den nya säsongen börjar idag kl 18:10 på Mtv. Jag lär ju sitta bänkad och kolla iaf.
Nog pratat om de, ska lägga mig och sova nu så jag orkar upp till gymet sen. God natt gott folk!

Caio!

Gabriel Antonio

Tänkte slänga upp en låt som är väldigt bra!


En av de värsta dagarna i mitt liv! 24/9-09

Knivrån vid Nynäs IP


Gävle
En man i 18-årsåldern rånades och knivskars i ansiktet kvart över åtta på torsdagkvällen. Enligt polisen blev han upptryckt mot ett stängsel vid Nynäs idrottsplats, och tvingades att lämna ifrån sig plånboken.

Rånet skedde på Kaplansgatan väster om Nynäs idrottsplats i Gävle. En ensam gärningsman, klädd i mörka kläder och huvjacka, försvann i riktning mot centrum, och söks av polis.

Den unga mannen som utsattes för rånet bedöms inte vara allvarligt skadad. Rånaren ska ha tryckt upp honom mot ett stängsel, skurit honom med en kniv i ansiktet, tvingat till sig hans plånbok och tömt den på pengar.

Vad tänker folk med?

Jag har blivit utsatt för ett knivrån ( min artikel ovan ), de är de värsta jag upplevt i hela mitt liv. Just under själva rånet så hann man inte tänka så mkt. Det är först efteråt som du förstår vad som har hänt. Alla säger att dom skulle "slå ner han" men när du själv blir hotad och skruren med en kniv i ansiktet så är du inte kaxig!
Jag har också sagt att jag skulle "spöa ner han" men de gjorde jag inte. För du blir som förstelnad i hela kroppen.

Men nu några månader efter så mår jag faktisk bra. Känner mig fortfarande lite osäker när jag går ute när de är mörkt. Jag har fått en vana att vända mig om med jämna mellan rum, de är nåt som aldrig kommer att försvinna.
Nog om mina tråka uppleverser! :) Ska kolla lite på tv nu och vara social med mamma. Kommer in senare och skriver ett inlägg!

Caio!


En dikt jag skrivit till en mycket speciell tjej! <3

En mysig dikt =) !

varje gång du ser på mig så ryser jag

varje gång du ler mot mig så smälter jag

det är du, ingen annan än du som får mig att hoppas, tro på att livet har något bra att erbjuda

det är du, som är min styrka att överleva och det är du, som ger mig inre kraft.

det är du, som torkar mina tårar och värmer med dina kramar för att, första gången vi träffades så föll jag direkt och du kramade mitt hjärta så det formades perfekt

och varje gång jag ser dig så hoppar hjärtat till och jag önskar för alltid att du ska vara min jag är din och jag tänker aldrig lämna dig du kom in i mitt liv som en prinsessa och du räddade mig


Kärlek

KÄRLEK MELLAN TVÅ PERSONER________

Sen finns det även den speciella kärleken som man delar tillsammans med någon annan. Så som många andra är jag en av dom som befinner sig i "stadiet" ensam eller "relationsstatus" singel. Detta är dock ingen kontakt annons, det är bara mina tankar glöm inte bort det :). Kärleken vill inte bli hittad, den hittar en. Så allt man behöver gör är att vänta. Visst, väntan är dryg.. Men den kommer till alla till slut :) !

Men som sagt jag är en av dom människorna som lever utan den andra att älska. Jag tycker denna väntan på kärlek är riktigt dryg och tråkig. För som idag känner jag mig på något konstigt sätt ensam. Att inte ha någon att ringa, sms eller krama. Det värsta är att inte ha någon där.. Någon som man kan ge just den här speciella kärleken till. Någon att sakna eller längta till..

Jag tror på kärlek vid första ögonkastet


Hej!

Har varit helt kaos med min blogg design!! Ska sätta mig ner imorron och fixa till allt :)

God natt!

Gymet + sväng på stan!

Kom hem från Gävle för 2 timmar sen :) Var in och svettades lite på Friskis och svettis. Körde ett hårt styrkepass på 2 timmar. Var en riktig plåga medans man höll på men efteråt som kändes de  riktig bra!

Buss resan in gick segt som vanligt :( Tar ju 1h 30 min med bussen in till stan + att bussen körde i diket på vägen dit idag xD
Som tur var så var det en lastare i närheten som kunde dra upp oss. Sen fortsätta färden mot gävle i en mkt mer lugnare fart.
När jag väl kom fram så gick jag direkt till gymet och träna. Sen efteråt som gick jag till restaurangen Husman och åt en god Korv stroganoff (stavning) med ris. Måste vara den godaste jag någonsin har ätit! :D
Dit tycker jag att ni ska gå och äta om ni är i Gävle!
Efter att jag hade ätit som gick jag en sväng på stan och kollade lite. Var in på Carlings och kikade lite och fick se ett par grymt snygga jeans som till slut hamnde i en kassa och följde med mig hem. Blev ett par Warngler jeans, modelen är jag lite osäker på vilken de var.

Dagens outfit!

Tjocktröja: Röd WEZC från Holmlunds
T-shirt: Vit från JJ
Kalsonger: Lila Björn Borg från MQ
Byxor: Jeans från JC

Caio alla läsare!


Torsdag!

Vaknade nyss o insåg att jag inte kommer hinna med 10 25 bussen in till stan och träna som jag hade tänkte :P Får ta 11 25 bussen ist.
Eftersom jag slutade med hockeyn så bestämde jag mig för att börja satsa stenhårt på gymet nu :) Iaf fram till sommaren sen får jag se om jag börjar spela igen..
Ska köra ett hårt pass på 2 timmar idag tänkte jag sen blir de nog en sväng på stan innan jag tar bussen hem. :) Det blir så klart en karamel latte på waynes innan jag åker hem :D Bästan fiket i världen!!! Ska nog vara lite social med syrran killkompis som kom upp till oss igår. Hela vägen från Trelleborg kommer han. :P
Ska ner och fixa lite frukost och packa väskan nu, hör av mig ikväll igen och berättar vad som har hänt idag!

Ps. Ska snart fixa min bloggdesign också!

Caio!

Hel dag framför tv`n!

Som jag skrev tidigare så blev de ingen bowling :( :P Så jag har suttit och tittat på tv hela dagen faktiskt :)
Tänkte att jag skulle gå ut en stund men det har varit så kallt att jag stanna inne ist.
Idag så blev det hemgjord pizza :D Så gott de är med egen pizza, de är nästan godare av köpt pizza.
Nu sitter jag här och kollar på nyheterna och väntar på att sprängaren ska börja igen :)

Caio!

Tänkte försöka mig på att blogga :)

Vaknde rätt tidigt idag med tanke på att jag var uppe till kl 03 och kollade på 2 säsonger av The Hills :)
Efter varje avsnitt så sa jag att de skulle bli mitt sista :P men de blev så spännande att jag inte kunde slita mig :) Men till slut så gick jag och lag mig :)
Gick upp vid 10 tiden o fixade håret som vanligt :) Sen gick jag ner o gjorde en latte och taggade till Stissen och min bowling kväll :D Men så gick jag in och kollade om bowlingen hade öppet, då hade dom bara öppet till kl 17 00. :( Så hoppa vi över de just nu :)
Så jag hamna framför datan ist, tänkte att de vore kul att börja blogga :) Nu ska jag lita lite wii och lyssna på lite musik :)
Återkommer ikväll och berättar vad jag gjort :)

Caio! 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0
Test