Sommaren kommer krypandes!

Ja nu har jag fått sommar känslor! vi har 3+ hos mig just nu. Nu när det börjar närma sig så lär man ju inhandla lite nya kläder och så till sommaren!

*Skor
*Flipflop
*Solglasögon
*Shorts
*Badshorts
*Linnen
*T-shirts
*Skjortor
*Väska

Har säkert glömt bort nåt, men de visar sig sen i sommar vad som saknas!
Blev ett par nya skor när jag var i stan för 2 dagar sen.


1 månad baby! <3



Idag har jag och min underbara Nathalie varit tillsammans i 1 månad! :) <3 <3 All min kärlek till dig älskling! <3 <3 Kommer aldrig släppa taget om dig! <3<3<3<3<3<3

Feel the melody and the rhythm of the music around you!

Fy, vad lat jag är! Har inte varit på gymet på länge nu!! SKÄRPNING!! Men jag var duktig och sprang lite igår inna jag solade iaf :).
Det är lov men ändå så har man tråkigt... Känns som om de inte finns nåt att göra. Får se om lite skidåkning piggar upp stämningen lite!
Finns så många saker man skulle vilja göra nu på lovet men så klart så finns de inte tid till allt och pengar.. Men några saker ska man väl ändå hinna med.

Men nu har jag tröttnat på vintern och vill ha sommar och sol gott folk!!! Åka tub efter båten, vattenskidor och massa annat kul!
Har blivit lite sugen på att köpa en jetski (a) Testade förra sommaren och fastna direkt för de! Men som sagt, PENGAR!

Nej, nu ska jag lira lite wii och dunka David Guetta feat Akon - Sexy bitch och Ester Dean feat Chris Brown - Drop it low.
Hörs gott folk!

Söndag!

Idag så har jag inte gjort så värst mycket. Var iväg och solade en snabbis på dagen bara. Jag skotade också av snö från vårat tak idag. Satan va läskigt de är att gå runt där uppe..!
Aja, sen så tog jag de lugnt resten av dagen. Städade ur lite skåp i köket efter maten också, har fått nåt ryck att börja städa lite nu och då, haha! :)
Kvällen spenderar jag vid tv`n och kollade på Wallander- bröderna tror jag den hette?..
Av alla filmer jag sett så är det den jag blir mest arg av att kolla på!!
Begriper inte hur VUXNA människor ger så på barn!!!
Jag blir bara så j***a arg. Ska lägga in ett inlägg där jag pratar lite mer om de.

Nu ska jag kolla på OTH!!

Saknar dig Nathalie!! :`( Hoppas veckan går fort så du kommer hem snart! <3<3<3<3<3<3<3

Helg!

Har inte gjort nåt spec och kommer inte göra så mycket i helgen tror jag. Idag (söndag) så ska jag åka och sola lite, måste få en grund bränna till i sommar ;)
Igår så var vi över till min moster och hennes kille och gratulera dom till deras förlovning!!! :D Riktigt glad för deras skull, dom förlova sig på allahjärtansdag :).

Nu ska jag glo på OTH tills jag somnar! :D

Min och Nathalies låt!



Yeah!

Idag så blev vi klara med C-teorin!!! :D :D Så jävla skönt att inte behöva sitta i skolan o läsa den teorin nå mer. Men nu väntar ist massa plugg hemma och dataproven på lastbil.
Bara jag pluggar så kommer de gå galant! Blev nästan lite förvånad att Håkon var så pass lugn o tyst idag, haha!

Kvällen spenderar jag framför tv`n och i telefon med min älskling! :)
God natt bloggen och alla läsare!

Äkta kärlek!



Robin älskar sin Nathalie mer än allt annat här i världen! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Bästa helgen!



Ja, i Fredags så var vi iväg och firade mormor som blev 70 år :D, hade en riktig trevlig och rolig kväll där.

Lördag: Så åkte jag iväg till min sötnos. Tog 18 05 tåget till Uppsala och sen bussen ut till Bällinge där hon möte mig.
Vi gick hem till henne och fick träffa min coola svärfar :D Lätt den bästa och grymsate på jorden! Vi myste och hade de gott hela kvällen och natten. The univited fick stå för underhållningen. Satan vad jag blev ryckte till ibland, haha.
Vi somna i varandras armar runt kl 03 :). MYSMYSMYSMYS!!!

Söndag (allahjärtansdag): Vakna runt 11 skulle jag tro att vi gjorde. Men låg kvar och slöa ett tag. Sen så råka jag avslöja vad jag hade för överaskning till henne :P duktig Robin, haha!
Vi duscha och fixade oss på dagen och senare på dagen så åkte vi in till stan och bjöd henne på retaurang Tavernan och på bowling.
En riktig mysig restaurang var det faktiskt. Vi satt där och åt och pratade en stund innan vi gick och bowlde. JAG VANN!!!! :D Men jag ska inte skryta så mycket, jag vann bara med typ 20 poäng tror jag.
Vi tog 21:32 bussen tillbaka ut till Bällinge. Vi gick nästan direkt upp och lag oss.
Vi kollade på filmen Fame innan vi somnade. Den är riktigt bra!!
Sen så så somna vi i varandras armar :)

Ps: Jag hade min bästa allahjärtansdag någonsin! :) Min Nathiieee :D Love you baby! <3 <3 <3 <3 <3

Torsdag!


Ja, började dagen med en rejäl sovmorron som vanligt. Börjar kl 14:20 på Torsdagar. Kan kännas lite konstigt ibland att åka till skolan då nästan alla åker hem!..
Vakna flera gånger imorse först kl 08, sen halv 10 och till slut 11:10 tror jag :) Då gick jag upp och värmde korv stroganoff och pasta till frukost. Härligt start på dagen kan jag lova.
Sen så tog jag det lugnt resten av dagen tills mamma kom hem då hon skjusa mig till skolan. Väl där hade vi en 30 min lexion... Börjar känns RIKTIGT meningslöst att åka ner på dom lexionerna!
Efter skolan så tog jag tåget in till pappa. Värsta tågresan i hela mitt liv!! Tänker inte gå in på varför.

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa Infiltratören :)
God natt bloggen och alla läsare!

Ps: Niprone- i love you blir dagens låt!

Onsdag!


Började dagen med att försova mig.. Lyckat Robin!!!! Aja, vakna kl 08:07 av att mamma ringde och flög upp ur sängen och såg klockan. Fick jorden panik eftersom jag inte ville missa bussen till skolan. Skulle ju köra lastbil så då ville inte jag missa bussen.
Fick slänga på mig kläderna och mössan fick dölja de ofixade håret som såg FÖRJÄVLIGT ut!.
Men jag hann fram till bussen i tid iaf :).
Väl i skolan så blev YA försenade.. :( Fick vänta en liten stund innan dom kom. Sen så brummade vi inte till Gävle och körde. Det börja snö som f*n på vägen dit. Både Emil och jag tänkte " inte nu igen". Men när vi närma oss Gävle så sken solen :)
Det gick väldigt bra att köra tyckte Henrik ( han vi körde med ). Kul att höra att dom tycker att det går väldigt bra för oss :) Det enda vi skulle tänka på är körfälts byten. Det är inte mycket alls.

Nu ikväll så ska jag kolla på 2 fast 2 furious och äta godis :D
Hörs bloggen!

Tisdag!

Hade en ledig dag från skolan idag!. Har ingen anning om vilken tid jag gick upp. Men jag blev väckt redan kl 07 00!!!!!!!!!!!!!!! Av att nån ringde och väckte mig. Hela sängen börja vibbrerar och jag flyger upp. Men lyckades somna om som tur var.
Aja, när jag väl vakna så gick jag upp och knäppte på tv (musik) som vanligt. Mtv Ztv går alltid varm på morronen :).
Gjorde en latte o mackor och satt mig framför tv. Sen så kom mamma hem och vi fikade lite innan vi åkte till tåget. Hon skulle in till Uppsala och jag åkte till Gävle.
Jag var nämligen in och gymade. Sen tåg jag tåget in till Uppsala och träffade min älskling! :D <3
Och nu ligger jag framför tv`n och slöar!
Ska väl kolla på The Chronicles of Riddick ikväll sen :)

Söndag!

Vakna runt halv 10 tiden tror jag. Gick ner och käkade lite frukost och duschade en snabbis innan familjen drog in till Akis och hälsade på min syster som ligger på sjukhus efter att ha brytit sin fotknöl på inomhus cupen igår.

Sen åkte vi hem efter 3 tiden och lagade hamburgare! Mums :D, haha. Nu ska jag kolla på Wallander och tjocka i mig popcorn! :D

Saknar min älskling Nathalie jätte mycket!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Love you with all my heart honey! <3<3<3

Lördag!

Hade en underbar fredag kväll med min älskling! :) Vi lagade tacos som blev skit gott och sen gick vi på bio ( snabba cash ). Den var riktigt bra faktiskt! Mysig helg!!!!!! <3<3

När jag vakna idag så fick jag reda på att syrran hade brytit sin fot på inomhus cupen i Tierp :( Hoppas de ordnar sig!
Nu ska jag duscha o fixa lite innan jag drar till Linus på party!

Klädsidor!


Tänkte lägga upp lite schysst sidor som de går att beställa kläder ifrån.

www.junkyard.se
www.stayhard.se
www.vfo.se
www.boardstore.se
www.nelly.se
www.LaRedoute.se
www.bubbleroom.se
www.zoovillage.se
www.wesc.com

Blogg torka.

Ja anlednigen till att jag inte uppdaterat min blogg på ett tag är för att jag inte har kommit in på den.. Men nu när jag kan de så ska jag köra igång igen :)

Morgondagen bjuder på skola först, börjar kl 09 och slutar 11. De känns nödvändigt! Men men, sen drar jag hem och duschar och packar väskan innan jag drar in till Uppsala och är med finaste :) Vi ska gå på bio och kolla på Snabba Cash! :D (eftersom jag läst boken så ska de bli kul att se filmen)
Innan bion ska vi nog laga lite mat och fixa lite innan vi tar bussen in till stan.

Nu ikväll så har jag inte gjort så mycket. Legat och kollat på film med pappa en stund. Black Hawk Down kikade vi på :)
Nej, nu ska jag lägga in lite nya låtar på min IPod innan jag går och lägger mig. 
God natt bloggen!
 

RSS 2.0
Test