Beautiful as you.

Ja, som ni märkte kanske :P Det är för att jag stannade kvar och sov hos min underbara flickvän inatt! <3 :)
Vi hade varit uppe vid ica och handlat vid 21 30 tiden så efter de så tog jag bussen direkt till stationen.
När jag kom fram till stationen så fick jag ett jätte gulligt sms av Nathalie. Så då vände jag i dörrarna på stationen och tog bussen tillbaka till henne och drack te med hennes mamma och kollade på en jätte bra film och myste :)
Gick senare och lag oss och somnade i varandras famn :)

Idag så tog jag 10 19 tåget hem. Beställade en sallad på hemköp innan mamma och jag åkte hem. Sen så bar det av till skolan ( började kl 12 30 ). Jag och Pontus körde lastbil med Jörgen i typ 40 min var x)
Brummde sen hem och kollade lite på tv innan jag lagade ordning lite mat. Blev korvstroganoff med pasta och sallad. MUMS!!!
Och nu sitter i soffan med datan i knät och kollar på Hells Kitchen.

Älskar dig min lilla mupp (a) <3<3<3


Min idol de här! :D


Håkan fick mig att vilja bli bartender! Tycker att de är en riktigt skön och rolig kille. Önskar han all lycka nu när han entligen fick ett eget ställe som han drömt om! :) Lär ta en resa till Thailand och hälsa på han nån gång.


Måndag kväll

Kvällen har varit lugn för min del. Lagade lite god mat och satt och glode på tv. Som vanligt så blev det Håkans bar!!!! :D Lär ju vara jordens bästa program.
Orkar inte riktigt göra nåt längre inlägg idag.. Återkommer imorgon kväll efter att jag kommit hem från min super underbara flickvän! :D <3

Adiòs

You and i <3

Ja, hej alla! Har haft en dåligt uppdatering på sistone!
Jag har iaf varit med min underbara flickvän hela helgen :) I fredags efter skolan så tog jag 14 05 tåget in till Uppsala.
Där kom Nathalie och mötte upp mig, var riktigt snällt av henne. Vi gick upp stan och jag lunchade på Suben eftersom hon redan hade ätit.
Så då satt jag där och smällde i mig en sub och jag köpte 3 kakor till Nathalie som hon åt (a).
Sen så gick vi till hennes mammas butik och hälsade på. Fick en liten inköps lista på vad vi skulle köpa för mat. Så vi tog bussen till ica och shoppade loss! ;D Blev tacos!!!
Gick sen hem och myste lite innan vi satte igång med att laga tacosen. Blev otroligt gott! Finalen av let`s dance kollade vi på också.
Tycker att det var rätt att Mattias vann fakiskt.
Sen så gjorde vi inte så mkt, myste resten av kvällen innan vi gick och lag oss. Vaknade dagen där på vid ungefär 2 tiden x)
Gjorde väl inte så jätte mycket på dagen faktisk. Gjorde ording lite plock mat som vi alla mumsade lite av + en kompis till Nathalies mamma.
Sen så gick dom ut på partj och vi gjorde ordning lite mat och åt innan vi gjorde oss i ording och for ut till Bälling på Michelles fest.
Var där en stund och träffade lite folk. Haha "tjena Robban", så jävla roligt de lät! Fick också reda på att min blogg lästes av några där! Yeah, fortsätt med de!
Sen så åkte vi hem och fixade lite popcorn och kollade på tv en stund innan vi lag oss för dagen. Vi vakna väl runt 12 tiden idag tror jag. Gick upp och käkade lite frukost innan vi drog ner på stan och kollade lite och åt lunch. Blev en sallad på Ahalbergs! Mums!
Efter de så gick vi på stan lite igen innan vi gick till tåget eftersom jag skulle hem :(

Och nu sitter jag här en snabbis och skriver lite. Men nu ska jag ner och kolla på Wipeout innan Johan Falk börjar.

All min kärlek till dig Nathalie! <3<3<3<3<3<3<3
Adios!

En underbar Onsdag väntar! :D <3

Imorgon efter skolan så åker jag in till Uppsala och firar 2 månder med min superduper underbara flickvän! :D <33
Skirver och berättar imorgon om vad vi gjorde! :)

Adiòs


Firande!

Ett STORT grattis till min syster och Michelle Lindmark! :) <3 Önskar dom båda en underbar födelsedag!


Helg!

Lördag!

Vakna runt 10 tiden och gick ner och fixade lite frukost. Blev hallon/blåbärs te med mjölk och några mackor och satt mig vid tv`n.
Sen så gick jag ut och hjälpte mamma lite ute med att skotta undan lite snö och sen så satt vi oss och sola lite ;)
Efter de så gjorde jag inte så mkt, var ut på en liten skön promenad också. Grymt härligt!  Ingen orkade laga nån mat så vi beställde en familjepizza på stationspizzan :)
Sen så kom Nathalie hit! :D Hon tog 18 10 bussen från Tierp så jag gick fram till hållplatsen och möte upp hene :)
Vi gick hem till mig och kollade på sista minutrarna av Brynäs match! YEAH DOM VANN OCKSÅ!!!!! :D
Värmde på lite pizza till Nattis eftersom vi redan hade ätit innan hon kom. Sen så kollade på "Jiddra in med Zohan".
Ingen av oss hade sett den men den var jätte rolig och bra faktiskt! Kanal byte vart de sen till 4an där Körslaget pågick. Kollde klart på de innan vi gick upp till min och kollade på "The Guardian". En av mina favorit filmer! Kollade på den och pratade lite innan vi slocknade. Vilket blev runt halv 4 tiden.

Söndag

Ja idag så vakna jag brevid min underbara flickvän :) <3 fick se att de var jordens snöstorm ute... Och vi som skulle gå på stan x)
Käkade frukost, jag klippte mig, duschade och sen så bar de iväg till tåget. Gick och åt på Kebab House på stan och tog en liten tur på Åhlens också innan vi tog bussen hem till henne.
var sen tvungen att åka hem... Alltid lika hemskt att behöva skiljas från henne sks ni veta.. <3
Jävlar vilken kaos de var på stationen! De var ju bandyfinal i Uppsala och alla skulle hem just samma tid som mig så klart.
kom med tåget iaf. Väl hemma så satt jag mig framför tv och kollade på Johan Falk så klart!
Och nu sitter jag här, tänkte faktiskt sova så jag orkar upp till skolan imorron!



Jag älskar dig Nathalie! <3 <3


....

Min uppdatering har varit risig på sistone. Har inte orkat bloggat^^.

Angående mitt körkort som bara har dragit ut på tiden tack vare en kurs som lärarna planera så J***A sent!!! Men de enda dom väntar på nu är att ett papper ska komma tillbaka från vägverket sen så skriver dom ut mitt körkort.
Jag som har haft sånt flyt dom senaste veckorna med att klara flera prov till C-kortet. Men i Torsdag klara jag inget.. Hade 53 på båda jag gjorde och man ska ha 54. Kändes lite surt att bara 1 rätt ifrån att klara dom!
Men`men ibland så lär de går mindre bra också.
Igår Fredag så skulle vi ha varit lediga fick vi reda på när vi kom till skolan.. Haha, vi var 5 st där som hade missat att vi skulle vara lediga^^
På svenska så satt vi oss i datasalen och "skrev" lite. Så fort läraren hade dragit så blev de CS som vanligt. Får alltid lika mycket skratt när vi sitter där och spelar. (Har jordens bästa klass)!!!
På samhällen sen så hade vi nutids frågor, skit tråkigt. Men efter de så hade vi frågesport och vem vann? JAG KNÄCKTE ALLA ANDRA!!!!! Tur att man är snabb i käften så man kunde svara först ;)
Skolan dagen började 09 00 och slutade 10 50, haha!
Efter skolan så tog jag tåget in till Uppsala och gick på stan ett tag. Prova ett par sjukt snygga jeans men hade ej pengar till dom.. Hoppas dom finns kvar ett tag till.
Anledningen till att jag åkte in var att jag och pappa skulle köpa lite käk att ta med oss hem och vi skulle även gå på Gränby.
När vi kom hem käka vi och jag städa mitt rum lite eftersom vi skulle få gäster på kvällen som skulle fira mamma och min syster.
Mamma och jag var ner till sopstationen med lite skräp också. Vi passa på att gå på Ica och handla lite och där såg vi Harmyntarn xD haha man garvar ju ihjäl sig när man ser henne!
På kvällen sen så kom morfar,mormor, moster och hennes kille. Vi hade det jätte trevligt och de blev mycket skratt!
Kl 20 00 satt alla bänkade och kollade på Let`s dance! Blev besviken när man Willy åkte ut. :( ;)
När dom sen åkte hem så blev de lite tv tittande innan jag gick upp och sov.

Idag Lördag

Vakna för ett litet tag sen. Får se vad jag hittar på nu på dagen. Är bara mamma och jag hemma en stund för pappa och syrran är på träning i Gävle med damlaget.
Senare idag så kommer min undervara flickvän hit :)
Återkommer imorgon igen o berättar vad vi har gjort.

Adiòs

2 dagars ledig nu!

Skulle ha kört idag men Jörgen var SJUK! Han som aldrig är sjuk annars x). Så passar jag på att dra in till Uppsala och träffa Nathalie! :) Får se vad vi hittar på för nåt. Nej, nu lär jag duscha och fixa mig innan jag drar till bussen!

Adiòs!


Valbo!

Var till Valbo igår med morsan och var in en snabbis idag igen ;) Igår så gick vi och kikade lite på Ikea, köpte nån grej man kan hänga knivar på och några ilägg till våra bestick lådor :).
Sen så tog vi det lugnt resten av dagen och kollade på melodifestivalen! Nej, de var inte rätt låt som vann. Jag tycker att Eric Saade med låten Manboy skulle ha vunnit! Men grattis till Anna Bergendhal!

Sen så har vi firat mamma! :D Grattis till henne! <3 :)

Nej, nu ska jag ut och springa i detta fina väder som är ute!


Min jacka som jag köpte idag!


Beautiful as you <3

Haft en lite dåligt uppdatering på bloggen nu..
Aja, sitter iaf och lyssnar på All 4 One - Beautiful as you och tänker på min Nathalie :) försöker även att slå hennes rekord på Bouncing Balls. Men de går inte så bra :( ;)



Sängen!

Har inte så mycket att skriva om dagen för jag har inte gjort ett dugg! Imorron så blir de risk 1:an :D sen så är mitt körkort klart!

Just nu så ligger jag i min säng och dunkar musik och saknar min älskling jätte mycket! <3<3

God natt bloggen och alla läsare!


Musik

En sjukt bra låt!





Tisdag!

Vaknade 12:00 idag eftersom jag är ledig! Gick ner och käkade lite frukost. När morsan kom hem så gick vi ut och solade en stund ;) Satan så skön de var att sitta ute i solstolen igen och så klart så följde min kära IPod me.

Nu ligger jag och kollar på Sommaren med Göran, ahaha! Slänger in ett snabbt inlägg ikväll också!

Dagens bild!



Promenad


Lägger upp någar bilder från min promenad idag! Var så soligt och härligt när jag kom hem så jag bytte om till mjukisbyxor och drog på mig jackan och tog en skön promenad med min trogne följeslagare IPod med mig :)














Omoget beteende!

Det brukar ramla in lite omogna kommentarer ibland. Jag menar, har ni inget bättre för er så ni måste gå in på min blogg och läsa?
Och in tror säkert att jag ska ta åt mig också eller vad är det ni tror!? Ni ska veta att jag inte bryr mig om vad ni skriver, bara kul att se människor som är så jä*la avundsjuka så dom måste gå in på en blogg och försöka trycka ner en annan människa, ahahaha! skratt retande! Inte för att jag bryr mig om ni kommenterar eller inte men är ni så fega att ni inte vågar skriva vem de är?
Ni skulle säkert aldrig våga komma fram och säga de i ansiktet på mig!
VÄX UPP FÖR F*N!!!!


De var minnen som aldrig förvinner!



Underbara Form Beach!


Torsdag morgon med lite skön musik!

Idag så ska vi ha en brand och förstahjälpen kurs. Det kommer nog bli rätt kul faktiskt!
Nu måste jag fixa de sista innan jag drar till bussen! Skriver senare ikväll om hur dagen varit!

ADR intyg!


Ja, idag så hade vi slutprovet på ADR kursen, och de klara jag! :D Yeah! Skönt atta vara klar med den kursen.

Efter skolan så tog jag tåget in till Uppsala och träffa min underbara flickvän! Vi gick på stan ett stund, gick och åt och sen så tog vi bussen hem till henne.
Vi handla på vägen hem också och då blev jag ner brottad av min flickvän i snön och byxorna blev lite blöta ;) Hon lagade jätte goda biffar med bulgur och sallad! :) Jätte gott älskling!
Sen så satt vi och drack te och hade de mysigt innan jag var tvungen att åka hem.. :(

Nu ska jag slänga mig framför tv`n med lite popcorn!
God natt bloggen!



Tisdag!

Andra dagen med ADR. Kändes så grymt segt att sitta och lyssna idag! Vet inte varför men jag kände mig bara så trött. Drog på min IPod och dunka lite musik så piggna jag till! :D
Om jag inte minns fel så ska vi ha slutprovet på ADR imorron, hoppas att det går bra bara.

Nu väntar jag på NCIS ska börja så jag kan börja poppa min popcorn!
Slänger in ett inlägg senare ikväll.

Jag älskar dig av hela mitt hjärta Nathalie! And i miss you baby! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Never let go!

Har nyss käkat lite frukost och dunkar musik på hemmabion som vanligt, yeah! Ska väl gå upp och leta reda på lite kläder som jag ska ha på mig.
Sen så bär det iväg till bussen och ADR dag nr 2. Får se vad vi får lära oss idag.
Lägger in ett inlägg när jag kommer hem sen igen. Blir väl 16:10 bussen idag igen...

Hörs!

Dagens outfit!

Tänkte börja kör med "dagens outfit".
Har dessvärre inget kort på mina kläder idag men :P

*Jacka - 8848 från Intersport (tror jag)
*Tjocktröja - Mouli från Holmlunds
*T-shirt - Mouli från Holmlunds
*Jeans - Diesel från JC
*Skor - Fred Perry - Stadium

Här har vi ett av mina favorit märken, om de är nån som vill veta! :P



Måndag!

Började dagen med en varm dusch innan jag gick ner och fixade lite frukost. En latte och lite mackor som vanligt!
Sen så tog jag fram lite kläder, hade svårt att bestämma mig :P
Som vanligt så fixade jag ordning mitt hår och dunkade musik på hemmabion på högsta volym! (Y) Traskade iväg till bussen och brummade till skolan.
Vi hade ADR (farligt gods) idag, de ska vi ha hela veckan från kl 09:00- 16:00! SUCK!!! Men de är rätt kul att plugga ADR så de kommer gå bra!
Läraren som har kursen med oss är riktigt rolig! I början så verka han lite grinig, men sen så lärde vi känna han och han oss. Så då lätta stämmningen och de blev en riktig rolig dag med skratt som vanligt.

Tog 16:10 bussen hem och lagade lite käk. Det blev egen gjorda hamburgare med bröd, mums! Lag mig vid tv`n och läste på min bok (infiltratören), jätte bra bok faktiskt. Sen så hitta jag lite intressanta program på tv. Bl a så kollade jag på Outsiders som idag handlade om unga mammor. Var intressant att kolla på faktiskt och höra hur dom lever sitt liv nu när dom fick barn.
Tycker de är starkt av dom att ta hand om ett barn redan vid åldern av 15 som en av mammorna var!

Nu så ska jag kolla på Spårlöst och slöa resten av kvällen!
Hade gott!


RSS 2.0
Test