Solen har kommit! :D

Oj oj vilket väder vi har! :D Nu trivs jag verkligen!!
Min skoldag har varit så jävla rolig så de finns inte xD har brummat bil med Gren nästan hela dagen kan man säga. Jag, pontus, johan och håkon åkte med gren till Bennys för att köpa glass. Då passa håkon på att skrämma en gubbe.
Haha åh gud var gubben blev rädd, höll på att dö av skratt i baksätet!

Snart så kommer min älskling hit också! :D LÄNGTAR!!!! <3 Får se vad vi hittar på senare ikväll. Är sugen på att åka till Långsand och kolla på solnedgången faktiskt . :) Kan ju skriva senare och berätta vad vi gjorde.

ADIÒS

Te quiero Nathalie <3

Vill börja med att säga att min helg har varit helt BÄST!!!!!!!! :D
Har spenderat helg min helg med min underbara flickvän! <3 Igår lördag så åkte vi till Uppsala och köpte en present till min mamma :)
Efter att vi var på stan så åkte vi hem och kolla lite på tv innan svärmor kom hem och då tog vi min bil upp till ica och handlade tacos :) mums!!! Efter shoping turen så åkte vi hem igen. Då gick proppen till kylskåpet :P Då var min svärmor duktig och byte propp :D Sen så körde vi igång med matlagningen!
När maten var klar så satt vi oss ner i soffan och mumsade i oss maten :) Var riktigt gott!!!
Sen drog melodifestivalen igång. Vilka låter de var som kom med! Man kan jun undra på vissa faktiskt.. Tyskland vann iaf, inte mion favorit men de var svärmors och nathalies favorit :P
Jag tyckte att Belgien skulle ha vunnit, men men.
När de sluta så kolla vi på Nätet en stund innan vi gick och sussa :)

Söndag!
Vakna vid 10 tiden tror jag. Nattis var snäll och gick upp och gav sin mamma frukost på sängen. (Gullungen min <3 )
Sen så kom hon in tillbaka till mig och vi myste lite innan vi gick upp och åt frukost. Michelle, svärmor och älsklingen skulle till huvudstaden idag och kolla på en balklänning till älsklingen. Hoppas du hittade nåt fint!! :D
Innan jag åkte hem så skjusa jag dom till stationen. Var svårt att säga hejdå till min älsklingen som vanligt.. :( <333
Drog hem och gav mammsen min morsdags present. Blev 2 fyrkantiga tallrikar från Höganäs. Hon blev jätte glad!! :D
Sen gick vi ut och pyssla lite innan vi tände grillen och grilla. Sen drog pappa och syrran iväg på fotboll så mammsen och jag blev själv hemma. Vi gjorde inte så mkt :)
Fören liten stund sen så åkte mamma iväg till sin mamma och skulle gratta henne :) Så nu sitter jag själv hemma. TRÅKIGT!!!!
Nåt kul ska jag nog kunna hitta på. :)

Hörs senare ikväll också!


Kvälls film!

Blev ingen hyr film för mig idag. Stannade hemma och sysslade med annat ist. Just nu så sitter jag och kollar på The Kingdom och saknar mig Nathalie (A) :) <3<3<3<3


Flustret here i come!

Ja, idag var jag in till Uppsala (Flurstret) och prata om mitt sommarjobb. Ska vara diskplockare och även kanske få roda i baren och lite annat kul. Men ett minus är att jag jobbar helger och de blir väldigt sent... Men jag behöver pengarna (a) Eftersom jag och min älskling ska åka till Grekland! :D
Efter att jag var på fluran så tog jag bussen till min älskling och var med henne en liten stund innan pappa kom och hämta mig..
Men imorgon så kommer min älskling hit efter skolan och sover hos mig :D :D :D !!!!!! <3<3 Myspys! :D
Är ensam hemma nu.. Pappa är på fotbollsträning och syrran och mammsen är i Gävle på tjejkväll. Så jag funderar på att ta bilen och hyra en film faktiskt.
Får se vad jag hittar på.

Adiòs!



I will always love you!

Min helg har varit kalas bra!! :D Anledningen till att jag inte skrivit i min blogg är att jag haft annat för mig och inte haft tid att blogga.
I Lördag så var ju Nathalie och jag ut och åt. Bjöd henne på mat :D Vi gick till Svenssons och åt , mums!!!

Igår så fira jag och Nathalie 4 månader! :D JIPPIE!!!!!! :D Vi gjorde inte så jätte mkt, var ner på stan och snurra lite, lagade mat och på kvällen hyrde vi film, mysmys! :)
Och imorgon så ska jag dit igen. För svärmor ska ut och äta med jobbet och då vill jag göra älsklingen sällskap så hon inte blir själv (A) Blir filmtajm imorron igen, då ska vi se Instängd 2. Hoppas den är bra! :D Nej nu ska jag laga lite mat. Vi hörs senare idag!!

Hejsvejs!

I love you honey <3 <3



Super lördag!

Ligger här i sängen med min älskade flickvän sovandes breve mig :) ( SÅ OTROLIGT SÖT ) Idag så ska vi ut och äta. Ska vara gullig och bjuda henne på mat . :) Lutar åt att de blir Saluhallen faktiskt. Men vi får se vart de blir. Kommer inte kunna skriva vart vi åt fören imorgon. Så ni får hålla er!
Men innan vi drar till Uppsala så ska vi ut med premier turen med båten ! :D Kommer bli grymt kul. Men man får väl ha kläder med sig så man inte fryser.
Vi kommer nog att lägga ner den vid Fagerviken tror jag. VI brukar faktiskt göra de. Sen så bär de iväg ut på dom sju haven .
Nu känner jag verkligen att de börjar bli sommar!! Gud va mysigt :)
Har lite planer för sommaren redan.

*Jobba
*Göteborg med Nathalie :) <3
*Grekland med Nathalie :) <3
*Och massa annat! :D

Nej, nu ska jag ner och käka frukost och fixa mig iordning innan vi åker ut med båten . :) Ska försöka få liv i älsklingen också (a) Den lilla somntutan :D <3
Vi hörs innan vi drar till Uppsala sen!

Adiòs

God natt!!

Nu tänkte jag sova så jag orkar med skolan sen. Börjar om typ 9 timmar om nån ville veta :P
Kanske blir klar med teoriproven för släpet? :D Skulle inte vara helt fel faktiskt. Efter skolan sen så ska jag och min älskling gå på markanden en stund innan vi drar hem till mig. Hon ska sova hos mig också!! :D MYSPYS :) <3

God natt och sov gott alla!


Onsdag

Vaknade typ nyss. Var skönt att sova ut när man är lite små sjuk.. Snorrar bara och de är så otroligt drygt!!!
Idag så ska jag nog sätta dit säkningssatsen på bilen om jag orkar.^^
Annars så åker jag nog in och tränar lite. Var ett tag sen nu..
Just nu så sitter jag och lirar farmville xD Haha, de är rätt kul faktiskt.

Aja, vi hörs senare idag.



112 - på liv och död

Har nyss kollat klart på 112 - på liv och död. Ett riktigt bra program faktiskt. Tycker att de är väldigt modigt och ädlet gjort av brandmän,ambulanspersonal och polis att finnas där för oss andra och riskera sitt liv.
Citerar ur programet " Det finns inget finare än att rädda ett liv på en annan människa"
Det är sant faktiskt, de är de finaste man kan göra!

Nej nu ska jag hoppa in i duschen tänkte jag.

HÖRS!

Tisdag.

Hej hopp! :) Är på väldigt bra humör idag faktiskt! Igår jag åkte jag till älsklingen och sov där :) MYSMYS!!! :D
Tyvärr så somna vi väldigt sent, kl blev 4 innan vi somna. Anledingen till att de blev så sent var att vi låg och prata om olika saker hela natten typ.
Var snäll att skjusa henne till skolan imorse också.
Sen drog jag hem och väntade på mammsen. Vi var nämligen in till Gävle och köpte solfilm och sänkningssats till bilen :) Ska väl sätta på sänkningen imorgon tror jag.
Hat nyss ätit god mat (A) (Jag laga den) Blev korvstroganoff med pasta och sallad. Det blev riktigt gott.
Nu ikväll vet jag inte vad jag ska göra.. Åker nog ner och hyr film vid 9 tiden efter att 112- på liv och död har slutat.

Vi hörs!





Avbrott!

Hej bloggen igen! Har inte haft tid till att blogg dom senaste dagarna för jag har varit med min underbara flickvän, grillat och bowlat. Vill inte vara otrevligt att sitta och nörda framför datan då!!

Har iaf haft dom roligaste och bästa dagarna i mitt liv! :D Allt börja i Torsdags och sluta idag tyvärr.. :( Men jag har haft jätte kul dom dagarna.
Kan dra lite snabbt vad jag gjort!

I torsdags så hämta jag min älskling i stan. Brumma hem till mig och lirade lite kort med syrran och hennes kille. Blev lite Wii på kvällen också tror jag? :)
Jag och Nathalie kikade på Freddy VS Jason innan vi gick och lag oss. Fast vi somna inte förän 5 typ x( och vakna vid 9 tiden sen... Lagom segt man var då!!

Fredag

Vakna som sagt vid 9.. Gick upp käkade frulle och tog de lugnt :) Lirade lite wii också. Sen duscha vi och fixa oss till kvällen. Drog in och bowla 2 timmar i Gävle med syrran, hennes kille, mamma, pappa  och min älskling :D hade jätte trevligt och kul! :)
När vi kom hem kikad vi på tv och gick sen och lag oss.

Lördag

Vakna runt 11 tror jag. Gick ner och käkade frulle innan vi gick ut. Var jätte fint väder ute :D Vi satt upp våran studsmatta + hoppa lite på den. Sen lira vi fotboll ;) Gick bra för dig älskling (a) ;D Sen så grilla vi! MUMMAJUMMA!!! :D
Efter de så skjusa pappa in oss till Uppsala. Johan skulle ändå med sitt tåg där så då passa vi på att åka med han. När vi hade kommit hem till henne så byte vi om och åkte till bettan och grillade igen ;D Hade jätte trevligt hela kvällen! :D

Söndag

Vakna breve min underbara flickvän igen :D Gick väl upp vid 13 tror jag. Käka frulle innan vi drog ner på stan. Nathalie skulle kolla på en klänning till balen. Men de blev inget med den. Så vi gick och åt på Burger King. Sen så gick vi och satt oss på bryggan och stekte i solen innan vi börja röra oss mot stationen, då jag skulle hem... :( Träffade Viktora också efter att hon varit 1 vecka i utlandet den fuskisen! :D
Så hon följde med oss till stationen och sa hejdå.. Var extra svårt att säga hejdå till min älskling för vi hade ju varit med varandra så länge!
När jag kom hem så käkade mamma och jag lite innan vi åkte till Fagerviken och kollade lite. Är jätte fint där faktiskt :)
Brumma sen hem och satt oss vid tv`n och kikade. Var ju Wallander som man kollade på. Och för en stund sen så ringde jag och sa god natt till älsklingen. Började faktiskt gråta när jag prata med henne.. <3 Nu tänkte jag sova så jag orkar upp och golfa i skolan sen :D

God natt!!!

Älskar dig Nathalie


Mycket fin!


River flows in you

Ligger uppe i min säng och saknar min älskling.. :( Men som tur är för jag träffa henne imorgon igen! Lika kul varje gång <3 :)
Min dag har beståt av mossrivning typ.. Lite segt men mammsen och jag skoja till de lite :D Min moster kom fförbi och kikade på min bil också :)
Tjockade i mig pizza idag.. Måste börja träna snart!!!!
Sen så har jag inte gjort så mkt mer idag. Har spelat kort med syrran och hennes kille nu på kvällen och kollat på tv.
Nej, nu ska jag lägga mig och sova :) Hörs imorgon!

Adiòs


Replay

Igår så var jag in till Uppsala och träffade upp min älskling som skulle till VC. Och hon skulle sen tillbaka dit kl 4. Så vi gick till hennes mamma och fick lite pengar som vi köpte glass för, MUMS!!! :D Gick vid ån och kollade på folk samtidigt som vi åt glass :)
Sen så gick jag med hennes tillbaka till VC vid 4 och pappa hämtade mig där. När vi kom hem så åkte vi och hämta min bil :D
När vi hade hämtat den så åkte jag tillbaka till min älskling (a) :D Vi gjorde inte så mkt på kvällen, tog de lugnt bara.

Idag så skjusa jag henne till skola. Jävla tid de tog att komma fram!! Dom höll på att asfaltera om i korsningen.. Till slut så kom vi fram. Lämna av henne där och drog hem sen. Började riva mossa när jag kom hem (ska fortsätta med den nu).
Ikväll ska jag ta de lugnt :)
IMorgon så åker jag och hämtar min baby!! :D Skriver mer ikväll sen :)

Adiòs


Gillar mitt korta hår!! :D


Over the hills and far away

Hinner med att skriva ett inlägg medans jag kollar på film. Love ju att skriva innan jag somnade :) Har faktiakt inte gjort så mkt sen jag kom hem .
Var ut och jobba lite på gården en stund bara :) sen har jag tagit de lugnt och små grejat lite inne.
Ligger nu i sängen och kollar på The rock och ska snart ringa och säga god natt till älsklingen :)

Aja, vi hörs imorgon igen!

Adiòs

Hemma igen!

Nyss kommiit hem från skolan. Sprang 2 km på idrotten idag, puhhhhh!! De var jobbig faktiskt. Men jag sprang på 8,06 så de var rätt bra :)
Sen hade vi samhäll och svenska. På svenskan blev de CS som vanligt ;) Haha, men de blev lite gjort iaf.
Så nu sitter jag i soffan och kollar lite på tv. Ska nog lira lite Wii ikväll också :) Skriver innan jag lägger mig och berättar vad jag har gjort ikväll..

Adiòs

Måndag morgon

Kunde somna jätte bra igår natt efter att jag ringde och sa god natt till min älskling :)
Vakna imorse och var skit trött... x) ¨Låg och drog mig ett tag innan jag gick upp. Tog en fralla och lite juice till frukost. Och nu dunkar jag musik på hemmabion :D
Hörs när jag kommer hem från skolan!

Jag älskar dig Nathalie!


Underbart! <3

Min morfar,mormor, fia och hennes kille kom och fira mig igår. Vi hade det jätte trevligt :) Nathalie var ju också här så hon fick träffa dom :D
Blev 3000 kr rikare också (A) :D När dom åkt hem så spela jag,nathalie,pappa och sandra Wii en bra stund på kvällen. Mamma var trött och gick och lag sig. Tror vi gav upp vid 1 tiden? :P
Då gick vi upp på mitt rum och kollade på Harry Potter - Halvblodsprinsen . Var längesen man såg den faktiskt.
Vi slog igen ögonen vid 5 tiden xD och vakna vid 10 tiden på mogonen sen.. Lagom seg man var ett tag där.

Mamma,pappa och sandra drog iväg på dagen idag och kollade på fotbolls skor så jag och älsklingen blev ensamna hemma en stund. Då spel vi lite Wii och sen lagade vi mat. Blev stekt kyckling och potatis i ugn!! MUMMAJUMMA! ;D
Efter vi hade käkat så drog pappa,jag och mamma iväg och köpte en bil till mig (a) :D Fast vi ska hämta den på tisdag kväll.. :( LÅNGT!!!!
Brummade hem och var hemma en liten stund innan jag skjusa hem min älskling till Bällinge. När jag skulle åka ifrån henne så börja hon gråta.. För hon sakna mig så mycket.. (baby du är helt JÄVLA underbar!!!! <3<3) Satt i bilen hem och små grät faktiskt.. Blir lätt rörd när jag ska lämna henne.. Saknar henne så fruktansvärt mycket när jag är ifrån henne!
Och nu sitter jag här med lite glass och bär. Tänkte ta en dusch innan jag somna sen. Ska även ringa och säga god natt till min skruttis (a) De lova jag henne!
Hörs sen innan jag ska lägga mig .

Adiòs

Lördag!

Vakna nyss och var jätte pigg! :D Idag så har mamma och pappa planerat nån överaskning för mig (a) undra vad de är? :)
Sen ikväll så kommer lite folk och firar mig :) MIN ÄLSKLING KOMMER OCKSÅ! :D JIPPIE!!!



Min skruttis (a)

Här har ni ÄKTA kärlek gott folk!! Ingen i hela världen älskar varandra så mycket som jag och Nathalie älskar varandra!! :) (a)
Säger bara en sak, ÄTKA KÄRLEK!!!!! <3<3<3

Love u with all my heart honey!


Ny klippt! :D

Lite bilder! Ska försöka få en fin bild på min skinjacka också :) Den kommer upp senare ikväll isf.








Har fått färg!

Har nyss kommit hem! Har varit och solat med mammsen :D Fick väldigt mkt färg faktiskt :) Nu ska jag lägga mig vid tv`n och kolla på tv . :)

Adiòs

Hemkommen från stan!

Tog 11 tåget in till Uppsala idag och gick på stan en liten stund. När jag kom in till stan så var de JÄTTE varmt och skönt faktiskt . :)
Gick och snurra där i olika affärer.
Hitta en skit snygg skinjacka på Carlings idag! :D Precis en sån som jag ville ha. Betala bara 379 kr för den och de var äkta skin!
Var ingen tvekan, de var bara att betala de ;D
Kom hem för en stund sen, sitter ute på trassen med mammsen och syrran nu. Sandra och pappa drar iväg på fotbolls match ikväll och då passar mamma och jag på att åka och sola :D Måste få lite färg.

Vi hörs ikväll sen. (kommer en bild på min jacka sen också)

Adiòs

Morning!

Vakna nyss och är skit pigg! :D Samhälls prov idag då.. Kommer ju gå jätttttttttttttttttttttttttttttttttttttteeeeeee bra!

Ska väl gå ner och käka frulle och fixa mig iording. Ser ut som en jävla monster på morgonen...
Hörs senare idag!


Good night

Nu tänkte jag lägga mig under mitt täcke och sova!

MEN JAG SAKNAR MIN ÄLSKLING HÄR BREVE MIG.. :( <3<3 men som tur är har jag zigge älskling (a) :)





En bild på min superduper underbara flickvän Nathalie! :) Love you honeybunny (a) <3333

The sky is the limit

Palla inte att åka och lira bandy idag, dock skulle jag behöva komma igång med min träning igen.. Har inte tränat på evigheter nu! SKÄRPNING!!!!

Nu ska jag lägga mig under filten och kolla på Gladiator :)

Yeah!!!



Måste se den när den går på bio!!!

JIPPIE!

Idag blev jag klar med teoriproven för lastbil!!! :D Så jävla glad!! Men nu är de körningen kvar bara.
Skrev även 3 prov på släpet som jag klara också :)
Så jag känner mig väldigt glad idag!!

Kom nyss hem från skolan. Fick gå/springa i regnet hem.. KUL!!! Så fort jag kom hem så drog jag på mig mina mjukisbyxor och lag mig vid tv`n.
Och här sitter jag! :D Får se vad kvällen har att bjuda på. Blir nog bandy i skärplinge ikväll.
Nej, nu ska jag kolla på film.

HÖRS!

Good morning

Vakna till Trofast - så länge jag lever med dig :) Ska ner och käka frulle nu och göra mig iordning.

Hörs efter skolan!

En fin låt som jag hitta :)

Den är verkligen jätte fin!


Andra avenyn är slut!

Har nyss kollat klart på Andra Avenyn. De var Markus som var våldtäktsmannen! Fy jävla fan!!!!!!!!!!!!!!
Blir arg när jag ser nåt som handlar om våldtäkt...

Aja, nu kollar jag på Transporter 2 med mammsen och pappsen :D Hörs sen!


Bästa födelsedagen!

Igår hade jag min bästa födelsedag någonsin!!! :D

Dagen började med körning i skolan. Sen när jag kom hem så baka mamma och jag tårta som vi sen skulle äta på kvällen.
Sprang ut och hämta posten när den kom. Fick jordens lyckorus när jag öppna mina brev!! Fick nämligen mitt körkort igår!!! :D JIPPIE!!!!
Ni anar inte så glad jag blev! Så mamma och jag åkte ner till posten och hämta ut mitt kort. Haha kan säga att min bild på kortet är rätt roligt, x) de tyckte mamma iaf ;D

Min älskling kom igår också. Hon tog 14:19 tåget från Uppsala och när hon kom till tierp så kom JAG och hämtade henne. Hon blev jätte glad när jag hade fått mitt körkort och kom och hämta henne!! :) Hon är så underbar!!!!!!!!!!!!!
När vi kom hem så fick jag paket av min älskling. Tack så himla mycket igen älskling!!! :D Du är bäst!!!
Spela lite Wii med syrran också. Sen så åt vi lite mat och pysslade med lite annat innan pappa kom hem.
På kvällen sen så åt vi tårta och jag öppna paket igen.
Hela min födelsedag var helt bäst och min älskling förgyllade den!!!!!! :D Innan nathalie och jag somnade så spela vi lite spel. De lär vi göra igen baby (a) <3
Sen så somna vi.

Vakna imorse kl 6 för nathalie skulle till skolan men hon mådde inge bra så vi somna om och vakna vid 11 tiden igen :)
Käkade lite frukost och lag och vi tv`n och kollade på Harry Potter. När mammsen kom hem så tog vi bilen och åkte och beställde pizza och glufsa i oss den hemma i soffan sen.
Efter 3 sen så gjorde vi oss iordning för nathalie skulle åka hem med 4 tåget.. :( Men när vi kom till tierp så ringde mamma och sa att jag fick skjusa hem henne (a) Tack mamma :D
Så vi brummde iväg.
Ville inte åka ifrån henne sen :( Saknar henne jätte mycket varje gång vi skiljs åt.. :(
I bilen hem så dunka jag musik och Zigge gjorde mig sällskap :D (a)

Och nu sitter jag här och väntar på att andra avenyn ska börja! Är ju sista avsnittet idag!! :( Blir nog nån film efter de skulle jag tro :)




Fick denna snygga väska av mammsen! :D

Min födelsedag!

Idag så fyller jag år och min älskling kommer hit efter hon slutat skolan och firar mig :D





23:06

Hej hopp alla!

Tänkte berätta lite om mina dagar nu.

Torsdag

Åkte till min älskling med 2 tåget tror jag. Käkade lite makaroner och kollade på tv innan vi gick till bussen och träffade Viktora m.fl på bussen.
Vi skulle ju nämligen på tivoli! :) Hoppade av vid stadshuset och byte buss. Fick sitta och vänta en liten stund på bussen..
Till slut så kom den. Hoppade av vid Gränby köpcenter och Viktoria möte sin mamma där och fick lite pengar :P
Sen så gick vi allihoppa till tivolit. Tror nog att vi åkte allt som snurrade där x) Var GRYMT nära på att spy sista gången vi åkte... x) hahaha, men jag lyckades hålla mig!
For sen hem till min älskling och myste! :D

Fredag (Valborg)

Vakna upp breve min underbara nathalie! Tror att vi gick upp 7? Vi skulle kolla på forsränningen med Viktoria och några andra så vi ville vara i tid. Som tur var så hade Vikky lagt ut filtar åt oss på bryggorna.
Hoppa upp ur sängen och tog en snabb dusch innan vi drog ner till bryggan.
Satt där och kollade på forsränningen. Var faktiskt kul att kolla på med tanke på att de var första gången för mig.
När vi satt där så kom ju våra GODA vänner polisen till oss och hällde ut MIN dricka.... Då blev ju min dag helt jävla förstörd.
Gud så irriterad jag blev då!!
Som tur så var jag med schysst personer som bjöd mig(a).
När ränningen var slut så gick vi till ekonimikum (stavning). Var proppat med folk där! Sprang sen runt överallt typ.
Mot kvällen sen så basta jag, min älskling och vikky. SKÖNT!
Efter de så gjorde vi oss iordning för kvällen och satt ute en liten stund innan vi gick till nån förfest. Var där en stund innan alla andra skulle åka vidare. Då gick jag och nathalie och handla tacos och drog hem ist. Laga mat, kollade på tv och Nathalie somnade i min famn i soffan den gullungen (a)

Lördag

Vakan tidigt fixa oss för att åka hem till mig. Tog 1 tåget från stan. Pappa var snäll och hämtade oss i tierp eftersom vi skulle handla saker till grillningen sen! :D
Väl hemma så lira nathalie och jag lite wii! Hon slog mitt rekord på vattenskidor rätt stort!! Jag hade nåt på 600 tror jag och efter andra gången hon spela så fick hon 1266 tror jag. Vilken busunge! ;D
Sen så grillade vi! :D Det blev fläskfile, grönsaker på spet med sallad och potatissallad! MUMAJUMA!!!! :D Var riktigt gott!
Sen så kikade vi på Avatar på pappa och syrran. Och efter de så kollade vi på The Patriote (stavning). Efter de så gick vi och lag oss. Mysmys!! Somnade med min arm runt om henne (a) :) <33

Söndag

Vakna kl 12 typ och min älskling var jätte pigg! Ovanligt att hon är så pigg som hon var då faktiskt. Gick ner och käkde frulle och lira lite Wii sen.
Vid 3 så åkte pappa och syrran iväg på match så vi blev själva hemme. Då passa vi på att grilla igen. Då blev de kyckling med potatis i ugn och sallad :) .
Tog sen 7 tåget med min älskling till uppsala och spendera min kväll/natt där :).

Har säkert glömt skriva nåt som jag gjort men jag ber om ursäkt för de. De är så mycket jag har gjort så!...
Tänkte sova nu faktiskt :) God natt på er!!


JAG FYLLER ÅR IMORGON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Längsen!

Oj, nu var det ett bra tag sen jag skrev i bloggen.. De ber jag om ursäkt för! Har nämligen varit upptagen med andra saker.

Valborg var skit kul!!!!!!!!

Ska skriva senare och berätta om mina dagar. Men nu ska jag ut i solen med mammsen! :D


Hörs

RSS 2.0
Test